Lyckad Torer Hök!

Det var full fart, mycket folk och strålande sol! Dagen blev otroligt lyckad - kvällen lika så. God mat, trevlig sällskap och mycket dans. Fick bugga tre gånger varav två med duktiga killar. Båda stora och starka så de är lätta att bugga med. den ena killen har god kondition men väger över 140 kg! Han svänger runt med mina 95 kg som ingenting. det är bara att snurra med och rätt vad det är så lyfter han en rätt upp i luften! han är också så duktig att det är sällan man stöter ihop med någon! Jätte roligt!
De som spelade var The Rockfire från Gävle. Duktiga och underhållande. De hade en kille med ståbas som använda den på alla möjliga nya sätt. En vända låg han över basen på dansgolvet med gitaristen med en fot på basen och den andra på sin rygg. Nästa vända låg han själv på rygg på golvet med basen över sig och spelade! Det kallar jag underhållning.
Ungarna hade roligt med hoppborg, mekaniska tjuren och varandra och de var superduktiga på talangjakten!
Gick i fel sorts skot på fm så jag har blåsor på båda hälarna. Vänster stortå var också lite öm. Under dansen lykades uffe trampa mig två gånger på vänster stortå så den är öm och lite svullen men det går över!

Hoppas att ni också hade en härlig lördag!

Wickie!

Kommentarer
Postat av: Veronika

Vad kul det låter! Vad är väl en mosad tå och några blåsor när man har en sådan kul hel-dag?! :o)

2010-07-04 @ 23:32:39
Postat av: Mamma

Kul att det blev så lyckat!



Tårna blir sakta men säkert bättre.

Du hade ju ialla fall helkul och det underlättar ju smärtan. ELLER???? Må gott och lycka til med din träning.



2010-07-05 @ 12:03:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0