Bra tid!

Trotts att det kändes segt och jobbigt. Jag sprang 6,6 km på 44.17 minuter mot 44.09 förra gången. Skillnaden denna gång var att jag 3 eller 4 gånger stannade och tretchade vaden så jag sprang ju egentligen fortare än dessa 44.17. Jag är supernöjd med tiden.
Måste bli lite mera härdig mot den högre farten för på slutet gick det riktigt segt och vid något tillfälle den sista km kunde jag inte motstå att gå några meter. Men jag sprang och gk´jorde tet bättre än jag trodde. Tänkte innan att om jag klarar det på ungefär samma tid som första gången är jag nöjd och så går det fortare ändå - det är kul!

Härligt med solen också!

Wickie!

Ingen löpning igår...

Jag var trött i både huvud och kropp och mörkret låg som en våt filt över allt. Då var det svårt att motivera sig till att ut och springa. Speciellt som jag är ledig idag och väderprognosen visade på en stor SOL!
Ska ge mig ut idag på fm istället - ska förhoppningsvis bli löpning tre dagar i rad i sol i helgen. Tror att upplägget blir såhär de närmaste dagarna:
Idag fredag - 6,6 km och dvdNn ny energi (den var originalplanen idag)
Lördag - Intervall programmet med teknikövningar
Söndag - 11,4 km
Sen på måndag blir det vila - möjligtvis dvd:n ny energi.
Är ju bara någon vecka till som jag kan köra hårt för att kunna förbättra tiden inför Hässelbyloppet. När det sen bara är en vecka kvar måste jag ju ta det lite lugnare.

Solen skiner på trädtopparna som skiftar i höstens alla färger utan för fönstret - det är vackert!

Må gott

Wickie!

Friskis och svettis

blev av igår!
Äntligen tränade jag något annat än löpning.
Känner det lite i hela kroppen idag men tror inte det blir någon svårare träningsvärk.
Kände av vaden under passet och var lite orolig att det skulle bli en sträckning vid någon rörelse men jag fösökte tänka på hur jag arbetade med benet så det gick bra. Masserade med heatloution igår kväll och imorse och planerar att göra det felr gånger närmasta tiden - det måste ju ge sig någon gång. När jag har sprungit har jag inte kännt av det så mycket men får jag ingen bukt med det kommer det nog inte gå bra att springa heller till slut...
Ikväll är det löpning igen... 6,6 km eller intervallträning. Vet inte riktigt vad som är bäst. Vil ju träna hårt men vill samtidigt inte slita ut mig. Det blev ju lite knälyft m.m. igår - har då svårt att bestämma mig om det är bra eller dåligt att bygga på med mera teknikträning och spurter idag eller om jag ska ägna mig åt "vanlig löpning".

Vi får se hur det går till kvällen...

Wickie!

1,36 snabbare!

1 minut och 36 sekunder snabbare på 6,6 km! Det är ca 15 sekunder per km och det känns ganska mycket.
Var segt att komma ut och jag hade tusen andra saker jag skulle behöva göra men jag valde att gå ut och springa!
Premiär för pannlampa och ni får säga vad ni vill men jag skulle blir glad om det kom lite snö och lyste upp i skogen!
Det är som att springa i en liten begränsad värld där ljuset uppslukas av mörkret.
På sätt och vis skönt för inget stör, man är i sin lilla värld och man ser inte mer än 3 meter och kan inte springa och stirra på uppförsbacken flera hundra meter innan den kommer. men jobbigt när man nästan tappar orienteringen.
Nu ska jag duscha och sova och det ska jag göra riktigt gott!

Kram

Wickie!

Huvudvärk...

och lite dåligt samvete för att jag inte genomförde det dvd program jag hade planerat för gårdagen. Idag står löpning på schemat och det ska jag försöka genomföra även om det inte lockar att ge sig ut i höstmörkret. Blir nog premiär för pannlampa ikväll :(
Hovslagaren var hos oss igår och det tog tid och jag kände mig lite småförkyld och totalt oinspirerad att motionera.
Ägnade mig åt min fina "ljus - lykte - mobil" istället och den blev superfin! Det känns kul!
Imorgon har jag tänkt gå på fiskis och svettis efter ungarnas simning. Jag hoppas de kan få åka med en granne hem -det vore perfekt. HAr jag ringt henne så är det sen svårt att inte genomföra tränigen :-)

Men första steget blir att ge sig ut och springa idag och låta bli sötsaker.
Är ständigt lite sugen och det är lite jobbigt efter att det gått superbra etttag.

Må gott!

Wickie!

Hej! Har varit sötsugen idag som jag misst...

Hej! Har varit sötsugen idag som jag misstänkte att jag skulle bli. Tankar på att jag ju redan har börjat fuska så en gång till inte skulle märkas har jag brottats med men har hittills klarat dagen bra. Håller på o gör en fin ljuslykta till utbygget. Ska bli riktigt kul o fint när den är klar. Kram Wickie!


Hej! Efter att ha gjort o bjudit på flera...

Hej! Efter att ha gjort o bjudit på flera äppelkakor de senaste veckorna utan att äta själv var det svårt att motivera sig när jag varit sugen i flera dagar o sprungit 11,4 km. Åt god äppelkaka med glass när vi hade besök nyss. Nu gäller det bara att inte låta det bli en vana. Det bekymrar mig mera än att jag åt sött två dagar i rad. Kram Wickie!


Det blev av! Har nu sprungit 11,4 km! Det ...

Det blev av! Har nu sprungit 11,4 km! Det tog 1h o 25 min men var skönt för självförtroendet. Är det bara några veckor kvar måste man satsa lite :-) Wickie!


tränings schemat börjar svaja..

Igår blev det inget DVD program - det var mycket som spelade in. Tar det inte så hårt eftersom det inte var ett konditionspass utan "bara" ett strething pass.
Men idag är jag tveksam till om det blir någon löpning i alla fall inte 10 km. Erika är hostig och har hållit mig vaken större delan av natten. Känner också lite förkylningssymtom och detta i kombination ger griniga barn och grinig mamma och inte optimalt för långlöpning.
vi får se vad dagen har i sitt sköte.
Kanske blir hemma med Erika imorgon och då kan jag ju springa då ;-) efter förhoppningsvis en natt med sömn.

Kram

Wickie!

Känns att kroppen

är lite ovan. Har inte träningsvärk men kan ju inte säga att jag inte känner at träningen heller.
Igår sparng jag samma runda som förra gången ca 6,6 km och det tog 40 sek längre tid...
Känns OK. Höll nog ett jämnare tempo och kände mig lite småtrött mest hela vägen men det gick lättere att motivera sig att springa hela vägen - någon kort bit gick jag men det var mindre sådant än förra gången.
nu ska jag föröka hålla mig till träningsprogrammet jag lagt upp och hoppas att jag med hjälp av det kan genomföra Hässelbyloppet med ett resultat jag känner mig nöjd med.
idag står DVD programmet Ny energi på schemat - behöver sträcka ut musklerna lite så det är bra. Imorgon ska jag springa minst 10 km, kanske ger mig på någon km till för att få lite självförtroende.

Må gott!

Wickie!

Hej! Tidig sänggång ikväll. Tuff vecka o b...

Hej! Tidig sänggång ikväll. Tuff vecka o börjat hårdträna det tar på krafterna. Sov gott!


Frustrerad! Min användare på datorn på job...

Frustrerad! Min användare på datorn på jobbet är knäpp. Där hjälp men när experten tror att man driver med dem är det illa. De rensar min användare nu så jag får inte vara in loggad o det är också frustrerande. Wickie!


Frusen...

Tycker det känns kallt och ruggit och är iskall om händerna. Har vrifit upp temperaturen på elementen i rummet till 26 grader och då äntligen började de ge lite värme. Får sänka dem innan jag åker hem annars är det nog bastu här på måndag ;-)
Har ett takbygge en bit utanför mitt fönster och de killarna går i t-shirt... kanske ska gå och hjälpa dem istället så att jag får upp värmen.

Körde DVD:rogrammet Ny energi igår igeno ch det känns att all stretchingen är behövlig. Känner mig lite småstel men ingen träningsvärk och allt känns OK i övrigt så ikväll ska jag springa 6,6 km igen och på söndag blir det 10km!

Må gott!

Wickie!

Träningsschema

Nu har jag lagt upp ett schema för hur och vad jag ska träna fram till Hässelbyloppet den 16/10.
Det blir hårdkörning med träning varje dag för att komma iform så bra det går på tre veckor.
Det blir dock inte hårdkörning varje dag, flera gånger i veckan ska jag köra Ny energi DVD:n som ger mycket stretch för att inte bli så stel.
Känner lite i kroppen idag vilket är bra men inte värre än att jagb ska springa på fredag och på söndag ska jag ge mig på milen igen.
Ska jag springa milen den 16/10 måste jag klara att ta mig igenom den nu också så det är bara att testa. Kan ju göra som jag gjorde igår - gå lite mellan varven för att inte fastna i för lågt tempo igen.

Önska mig lycka till!

Wickie!

Segt men skönt!

Tog mig ut med löparskorna idag!
det kändes lite sådär. Orkade inte som jag hade velat men jag har ju inte sprungit på kanske en månad! valde att springa ca 6 km och ta tid och sedan använda samma sträcka för att kolla tiden senare igen och se om jag förbättrear mig något.
Det borde jag göra för jag gick korta sträckor ibland. Men däremellan höll jag ett mycket bättre tempo än jag brukar göra när jag startar efter ett uppehåll. Jag tyckte det kändes bra. men sista km var seeeeg och känds riktigt tung men det ska nog bli bättre.
Närmaste målet är att orka springa Hässelbyloppet även om jag inte klarar det under 60 min så ska jag göra mitt bästa!
Känns skönt att ha spräckt latmsken och jag hoppas jag är ordentligt frisk så jag kan hålla i och träna nu.

Må gott!

Wickie!

Hej! Det blev av fast jag hade massa ursäk...

Hej! Det blev av fast jag hade massa ursäkter att låta bli. Tog ett dvd program som heter ny energi och innehåller mycke stretch. Välbehövligt o lagom att väcka kroppen med. Imorgon är det löparskorna som ska snöras på o luftas kram Wickie!


Nya tag 2!

För ca 2 veckor sedan tog jag nya och hittils lyckade tag vad gäller sötsaker och det känns bra. Men förkylning, väder och motivation har gjort att jag helt har slutat att motionera!

INTE BRA!

Så nu kommer nya tag 2!
Tänkte börja med att köra ett av tränings DVD:erna ikväll och ge mig ut och springa i dagsljus imorgon. Sen blir det vila torsdag och fredag och sedan löpning på lördag och dvd på söndag (eller tvärt om).
Nu ska här börjas hårdköras!

Kram

Wickie!

Luften har redan gått ur mig...

och det är bara måndag! Denna veckan är jag ledig på onsdag och det ska bli skönt. Erika ska vara hos mormor och Elin skulle få följam ed en kompis hem efter skolan så det blir lugnt hela dagen.
Behöver nog jobba en stund men ska blir skönt att vara hemma!
Ska föröska sätta lite fart och göra det som behöver göras och som är tråkigt så kan jaggöra något oligt sen!

Kramar till er alla! Och lite sol för det kan vi behöva;-)Wickie!

Hej! Tog just en fästing i mitt knäveck. I...

Hej! Tog just en fästing i mitt knäveck. Inte kul! Wickie!


Sena loppisfynd!

När vi var påväg från maknaden idag gick vi in på en gårdsloppis som var öppen på vägen. Hittade två stora "gjutjärnsgrytor" i plast att ha blommor i nu i vinter!
På vägen ut såg jag en sänggavel lutad mot staketet. Ouppackad ikea säng lagom till Elin. Hämtade Elin som redan gått till bilen och hon blev överförtjust!
Såhär ser den ut på Ikeas bild:

Den är nu monterad och Elin är mycket nöjd. Masrass ingick inte och den vi hade hemma var lite för bred men vad gör det när man hemskt gärna vill sova i sin nya säng!
Vi håller på och gör riktigt fint hos Elin nu, jag hoppas att vi hinner färdigt imorgon.

Vi hae toppen väder på markanden och jag har hunnit plntera lite ljung och städa undan sommarblommorna så jag är nöjd med dagen.
Kanske lite mycket godis idag men ändå inte någon katastrof. Imorgon är det nya tag igen!

Må gott!

Wickie!


Svampen rensad

och ligger på köksbordet på omgång två av tidningar. Svampen är så blöt att jag nog kommer att byta tidningar en eller två gånger till bara ikväll!
Lurade hit mamma så hon hjälpte mig rensa. Som tack för besväret får hon hälften av fynden. Vi tycker båda vi gör en bra affär - jag tycker svamprensning rbland det tradigaste som finns och hon hjälper gärna till och gillar svamp!

Lite vanliga kantareller hittade jag också och de ligger på svalning efter att jag stekt min halva. Vad mamma gör med sina vet jag inte men det blir nog gott.
Imorgon ska jag lägga över alla svampar i korgar med tidningapapper så de får torka ordentilgt innan de blir krydda i såsrer och på smörgåsar!
Ska jobba en stund vid datorn nu och sedan sova gott!

Imorgon blir det markand i östhammar och så är det lördag...

Wickie!

Hej! Är påväg ut på svampplockning! Hoppas...

Hej! Är påväg ut på svampplockning! Hoppas hitta några trattisar! Wickie!


Är lite rädd...

för hur det ska gå imorgon...
Imorgon är det lördag och jag har inte ätit sötsaker på 1½ vecka. Imorgon får jag äte godis och sötsaker.
Hur kommer kroppen och huvet reagera? Har funderat på att låta bli helt men jag tror inte på det i längden och har ju motiverat mig att på lördag får du äta så det vore ju att luras och det blir inte bra alls.
Nu gäller det att fundera ut vad jag ska unna mig imorgon istället så att det blir en belöning på riktigt och inte bara en anledning att vräka i sig allt som kommer ivägen...
Det är markand i Östhammar så jag kanske ska ta ungarna på café efter ett besök där och unna mig en napoleonbakelse?
Det är en tanke...

Wickie!

Modig kille!

Han som tog sig en tupplur på vår soffa natten mot lördagen var en modig kille! Idag knackade han på med en blomma och bad om ursäkt. Han t.o.m. tackade för att vi ringt polisen så hans mamma hade kunnat hitta honom.
Jag blev riktigt glad när han kom för det bevisar att det finns reko ungdomar som vågar stå för det de gjort.
Jag sa som det var att jag blev glad och undrade hur han mådde.
Nu mådde han bra men han skulle ta det lungt med festandet sa han och såg ännu skamsnare ut.
Jag tror att denna upplevelse som slutade väl kommer att gnaga i hans medvetande länge men gör att han tänker sig för lite innan han dricker sig redlös. Men i och med att han kom hit kan nog vi släppa händelsen lättare.
Det har gett många bra resonemang här hemma och med kusinerna i samma ålder! Att de kommer att dricka tvekar nog ingen om men det är viktigt i vilket sällskap och att den man dår ut med går man hem med! Inget ont som inte har något gott med sig!
Ska nu ge hästarna mat och sedan låsa alla dörrar noga innan jag går i säng ;-)

Kramar

Wickie!

Fruktsallad

blev det igår kväll för godissuget ville innte släppa... Men jag var duktig! På styrelsemötet jag var på serverades det färska, smarrig, doftande wienerbröd! Men jag avstod!
Är lite goddissugen idag också så det blir nog fruktsallad eller popcorn ikväll också - vi får se...

Apelsinen och bananen igår behövdes och var goda...

Må gott!

Wickie!

Godissugen!

och befinner mig utanför matsalen där de säljer gott godis och god glass! Måste anstränga mig för att inte gå och handla. Ändå är jag proppmätt efter en god lunch...
Har en stor gul apelsin bredvid mig - den blir förhoppningsvis min räddning. Det ligger en banan i väskan också!


Må gott!

Wickie!


Första dagen

på evigheter som jag inte har huvudvärk när jag vaknar. Förkylningen har inneburit huvudvärk så det är ett stort teckan på att den håller på att lämna kroppen.
Dessv värre klagade Erika på huvudvärk innan jag åkte från dagmamman imorse och det gick bara en timma i skolan så ringde hon och mådde dåligt. Farfar ryckte ut och hämtade henne så nu ligger hon på soffan hos farmor och farfar.
Uffe hade också haft huvudvärk i natt så de har nog fått min - tyvärr!

Hoppas ni andra mår bra!

Wickie!

Trodde dagen skulle bli riktigt tuff

men det har gått bra. Somnade ju inte om efter att polisen lämnat oss i natt och dålig sämn brukar betyda mycket småätande.
Jag har tagit någon riskaka men annars hållit mig till frukt.
Har behövt jobba med kroppen så jag har fixat färdigt rabatten framför nya trappan. Våra två spireor som stått mitt i gräsmattan är nu där + rosen som pröd ena kortsidan innan vi byggde ut. Den har stått undan skuffad vid ladväggen men nu hoppas jag den ska klättr upp på nya tappräcket och lukta gott om någon sommar eller två.
fick ner lökar och Erikas vita smultron också så rabatten ska både blomma, smaka och lukta är det tänkt!
Han få undan lite av krukorna med vissna sommarblommor också men där är jag inte klar.
Nu ska jag försöka jobba en lkiten stund innan dusch och sånggång.

Sov gott!

Wickie!

Hej! Har just bakat 4 äppelkakor o bjudit ...

Hej! Har just bakat 4 äppelkakor o bjudit på en med vaniljsås till. Tog bara en macka o en kopp the. Visst är jag duktig! Wickie!


Nattligt polisbesök i mitt kök!!!

När Uffe skulle ner och dricka vid tretiden i natt låg det en kille och sov på vår kökssoffa! Uffe funderade på om jag viste vem det var men ingen av oss kände igen honom!
Vi försökte väcka honom men han stönade bara och vred lite på sig. Sover man i ett okänt kök vaknar men när de ruskar i en om man inte är påverkad av något...
Vi valde att ringa polisen och satt sen i TV rummet och väntade. De ringde efter en stund och meddelade att de just lämnat Uppsala och var på väg. Mera väntan!Vid 3:30 på morgonen är det glest med bilar i Hökhuvud så varje gång vi såg lysen på vägen hoppades vi att det var polisen. Under väntan såg vi en volvo stanna och plocka upp någon som kom med bussen, några bilar körde inte enligt hastighetsbegränsningarna och några skötte sig så lite händer här även på natten ;-)
Rätt som det var stannade en stor bil utanför vårt hus och stod stilla länge, inte för att svänga som jag först trodde utan bilen bara stod där...
När jag skulle gå och kolla steg en polis in genom vår grind och en polisbil som varit gömd bakom den stora bilen svängde in på gården. Jag gick och öppnade dörren och möttes då av tre poliser och en orolig mamma som undrade om det var hennes son som var i vårt hus. Mamman passerad på vägen utanför oss just när polisen kom och hon stannade dem för att be om hjälp med att hitta sonen och är då just här! Vad är odsen för det?
Eftersom jag inte kände igen henne, sonen eller grabben i vårt kök var lösningen att hon fick komma in och titta. Hon fick en typisk orolig-mamma-reaktion - hon belv jätte arg när hon fick se sonen! Hon hade varit ute och letat i flera timmar efter honom och var naturligtvis väldigt orolig.Vi fick av polisens frågor till mamman veta att han heter Linus och är 17 år. När polisen ruskat liv i honom frågade mamman om han visste var han var och då sluddrade han - Alunda??!!??
Polisen tog med honom och mamman ut för att prata och en polis stannade kvar med Uffe och mig i köket. Han undrade om vi ville anmäla för ex hemfridsbrott men han hade ju inte gjort annat än gått in och lagt sig och som föräldrar tyckte vi det var bättre än att han ragglat omkring på vägen.
Han hade ingen jacka, inga skor, vi hade inte hört någon mobil och jag misstänker att han inte hade någon plånbok kvar heller så han får nog mer problem än bara huvudvärk idag.
Mamman sa att hon skulle återkomma till oss "och göra upp" detta (låter som ett hot när jag skrev det men hon menade det positivt)  och jag hoppas verkligen att killen hör av sig så vi får berätta vår sida av saken. Det kanske kan få honom att ta det lite lugnare på nästa fest.
Hur han tog sig in utan att hundarna reagerade är en gåta men jag kommer att vara nogrannare med att låsa efter detta. Normalt lever hundarna rövare bara någon går utanför huset.
Skönt att allt sluta de bra i alla fall.

Hur var eran natt? Lika spännande? Jag hoppas inte det!

Wickie!


Klarat dagen bra.

Efter frukosten blev det "pulver" hela dan. Klarade att handla utan att köpa godis till mig själv. Åt två persikor på hemvägen när ungarna mumsade godis...
Fixade lite extra gott till middagen så magen står nu i fyra hörn. Ifall jag skulle behöva något godis nu i kväll har jag lite räkor att ta till - det är ju faktiskt gott som godis.
Nu när lördagen är över känns det som om jag skulle kunna klara hela veckan utan godis och kakor. Jag hoppas jag har rätt!

Kram

Wickie!

Fick just detta sara sms från min käre far...

Fick just detta sara sms från min käre far som är i london med mor o pekar inför os. Hej! Dricker kaffe på Starbucks Juxon House London. Avstår från kaka i sympat i med dig. Pappa


Klev upp på vågen i morse igen...

och då visade den 87,6 så förra noteringen var nog en översläng och en bra väckarklocka.
Gårdagskvälen gick bra - tack vare att jag gick och la mig!
Har idag börjat dagen med godmorgonvällin och två knäckemackor så nu är jag redo att tackla lördagen med lördagsgodis handlande!
Dagen ser ut att bli fin, det har regnat MYCKET sista tiden så det är skönt med en fin dag.
Förkylningen vill inte riktigt släppa - har huvudvärk mest hela tiden och lite täppt i näsan. Vaden var inte så illa som jag befarat men är inte bra. Behöver massera den ordentligt. Uffe trodde jag kunde ta en promenad imorgon och springa på tisdag - vi får hoppas på det!

Ha det gott!

Wickie!

Dagen har gått bra!

jöd tom på fika med supergoda kakor nu på kvällen utan att ta någon själv! Strongt gjort för att vara jag!
Är lite sugen nu men det löser jag nog med att somna...

Imorgon är det lördag så då blir det lite knivigt men jag ska försöka klara en vecka så denna lördag ska det helst inte bli något godis!

Sov gott!

Wickie!

Hej! Det gick bra igår o ganska lätt om ma...

Hej! Det gick bra igår o ganska lätt om man jämför med andra gånger. Idag har jag inte haft matlust o det är ju inte bra. Elin kommer strax då var vi en macka, det blir min lunch. Poppade pop corn förut för att jag var sugen att gå i skåpen istället för att göra lunch. Bättre än godis men sämre än mat. Nu är det bara att kämpa vidare. Kram Wickie!


Klarade affären tack vare att jag köpte bi...

Klarade affären tack vare att jag köpte bigaråer!


Har nu klarat hela arbetsdagen!

det har faktiskt gått riktgt bra. Höl på att ta en skorpa av bara farten när jag var och hämtade vatten men hejdade mig utan problem. Ska nu försöka klara kvällen också så är första godisfria dagen fixad...
Ska förbi affäreno ch handla på hemvägen så det finns fällor...

Wickie!


Klarade fikat utan problem!

Tog en banan och kände inget sug men nu ska jag ner till matsalen och köpa mat och då börjar hjärnan genast planera för vad den ska stopa i sig för sötsaker. Gäller nu att inte handla något. Men hjärnan är lurig för då tänker den - ja men du kan göra en äppelpaj när du kommer hem! Det är gott och precis vad du behöver!
Ska undvika att handla och baka idag...
Nu ska köpas mat!

Kram

Wickie!

89,8 kg!

Har inte vägt mig på ett tag och det är nog så att jag inte velat så då har jag "glömt" varje morgon...
Men idag klev jag upp på vågen och den visade då 89,8 kg - inte kul men jag har ju ätit allt själv så vad ska man säga?
Måste nu sluta med sötsaker - det finns inget annat alternativ. Så imorse - på stående fot - bestämde jag mig för att det bara är att bita i det sura äpplet och vara 100% ärlig här på bloggen och skriva ner alla sötsaker jag äter.
Jag komer inte att klara detta stälv så jag behöver allt stöd jag kan få!
Fick igår också inse att jag inte kommer att nå mitt mål i år. Det beror inte bara på vaden - jag har varit lite för oengagerad i min träning - visst jag har sprungit men det är allt och ska jag lyckas behöver jag annan också träning och gå ner mera i vikt.
Så jag funderar på hur jag ska gå till väga.
Steg ett är dock godis och sötsaker - och 100% ärlighet på bloggen - allt ska skrivas!

Må gott!

Wickie!

Typiskt!

Nu börjar förkylnngen släppa, även om jag inte är pigg nog för att börja spring på några dagar men det går åt rätt håll.
Men då går jag ock sträcker mig i vaden! En rejäl sträckning som känns ordentligt. Så onödigt!
Vaknade inatt av kramp i vaden och den har varit lite spänd ett tag men inte hindrat min rörlighet. Idag tog jag ett skutt bakåt och då kände jag hur det gick sönder i vaden! Började då massera muskeln och kände hur stel och hård den var - varför masserade jag deni nte för några dagar sedan när jag kände stelheten? Då hade jag nog klarat mig från sträckningen! Nu bler det till att ta det lungt ett tag...
Inte bra för godisvanorna kan jag meddela att det blir såhär!

Måste komma på en plan...

Hoppas ni har det bättre!

Kram

Wickie!

Den eviga frågan:

Är jag tillräckligt sjuk för att stanna hemma? Just nu känner jag tydligt att svaret på den frågan är JA!
Täppt i näsan, trött och huvudvärk. Trodde jag skulle vara piggare idag men jag hoppas jag orkar jobba imorgon för vi har det riktigt körigt på jobbet och ett viktigt möte står på schemat imorgon.
Är nog tillräckligt pigg för att vara på jobbet några timmar i alla fall.
Men då dyker nästa fråga upp. Borde jag det med tanke på smitta? Jag resonerar så att förkylningar finns i luften hela tiden och sålänge men inte jobbar innom vården eller andra ställen där man är riktigt nära människor kan man vara på jobbet när man är så frisk att man orkar. Vad säger ni?

Jag ska nu hänga en maskin tvätt och sedan vila - så jag orkar jobba imorgon ;-)

Wickie!

Färdigt - Äntligen!!!!

Med hjälp av mina sista krafter lyckades jag måla färdigt altanräcket idag! behöver bättra på någon stolpe och överliggarna men det känns som inget när man tänker på hur tråkigt det har varit att måla själva staketet.
men det blev superfint och det är huvudsaken!!
Huvudvärken och förkylningen gjorde det extra jobbigt men desto skönare att det blev gjort!
Ska ta kort och visa snart!

Kramar

Wickie!


Förkylning med huvudvärk

blev resultatet av känslan i förra inlägget.
Vi har dragit igång en kursomgång på jobbet där jag hade en stor roll första veckan så det vara  bara att parrla sig till jobbet trotts att man inte var upplagd för att hålla kurs. Men det gick bra trotts allt.
Förkylningen har börjat släppa men huvudvärken är envis - släpper dock med värktabletter. Är lite fundersam på om jag ska åka till jobbet imorgon eller inte - vi får se hur jag orkarmed dagen idag.
Löpning och träning har det inte blivit något av alls den senaste  veckan. När förkylningen släpper måste jag fundera ut en bra strategi för att klara hässelbyloppet så bra som möjligt.
Skulle också behöva något lopp i vinter att träna till så att inte träningen kommer av sig - tips någon?

Idag ska jag försöka måla färdigt altanräcket - vill verkligen få det klart i år så det inte släpar efter till nästa år. Vore inte dumt om jag han gräva rabatten vid nya trappan också och flytta dit buskarna som ska vara där, att göra det på hösten är ju det bästa.

Ha det gott alla och hopp+as ni slipper förkylningar och annat elände!

Kram

Wickie!

RSS 2.0