Datorn och jag är SEEEEGA!

Var superseg imorse när jag sprang. kom inte mycket mer än 9 km på 6 min extra löpning, alltså samma sträcka som på 8 min intervallerna som nu på 9 min intervallerna och då är denna banan flackare och därmed lättare. Är lite besviken på mig själv för det.
HAr ioför sig varit seg i benen de senaste mornarna och idag hade jag lite träningsvärk. Hade ingen intervall där jag kända att jag hade flyt utan det var kämpigt hela vägen. Håller jag på och blir förkyld? Har jag inte blivit av med Borelian? Har jag tränat så mycket att benen är trötta? Viket alternativ är rätt?
Nästa veka blir det inte fler min löpning men 3 intervaller på 14 minuter istället för 6 på 9 minuter. Känns som ett stort mentalt steg! Jag fokuserar på att det är lika många minuters löpning...
Mitt internet är supersegt idag. Vet inte vad som är felet men jag har med nöd och näppe lyckats bgetala räkningar och fast jag inte har känt för det loggade jag in och spydde ut mig lite om löpningen...

Må gott!

Wickie!

Datorn och jag är igång!

Ringde suporten på datorn och blev ombedd att plocka ut batteriet, dra ur strömkabeln och hålla startaknappen intrykt i 30 sek, sen var det klart! Datorn funkar igen!!!!
Genomförde intervall och teknikprogrammet idag på morgonen och jag var jätteseg. Vet inte om jag är för seg på mornarna för att träna eller om kroppen håller på och bygger upp sig, jag avvaktar ett tag.
Genomförde förvisso teknikövningarna med bättre GO idag men löpningen var superseg. Både uppvärmningen, som jag förlängde med några minuters lätt löpning och de snabba itervallerna gick segt. JAg var riktigt trött och fick verkligen kämpa för att orka hålla lite fart, ville helst stanna.
Sprang lite längre än jag behövde innan jag vände för att få en lite längre promenad efter programmet men det blev inte någon rask promenad - det blev mera som en stilla promenad i parken...
Vilketn har jag kollat nu och jag ligger kvar på drygt 90. Har förvisso ätit mycket nu när vi varit på Liseberg men tycker att all träning borde ge lite resultat. Men jag har varit med om detta förut, att jag tränan mycket men att det inte märkts på vågen. Har hittat ett måttband nu så imorgon bitti ska jag mäta och se omn det hänt något där.
Känner mig inte motiverad att köra något dietprogramm eller börja vara petnoga med vad jag äter - det räcker med godisutmaningen och den hårda träningen jag orkar inte hålla på med mera grejer. Tycker inte jag äter jätte tokigt heller...
Funderar ju sedan tidigare på att köra några dagar med bara pulver men jag har inte hittat motivationen. Koncentrerar mig på träningen men vet u också att om jag går ner några kg i vikt så går det lättare - mycket lättare att springa... ett moment 22...

Hoppas ni har det bra!

Wickie!

datakrångel, Liseberg och motion...

Min dator vägrar starta! Verkar som om på och avknappen lagt av. Ska föröka hitta suportnumret på mailen imorgon för nu har jag fått låna kära mors dator!
Har nu varit ett par dagar på Lisebrg med barnen, föräldrarna och mormodern. Tyvär inte systern men vi överlede det med.
Innan Tågresan till göteborg var jag uppe kl 6 på morgonen  och sprang 4 varv i fagersanna = 9,6 km! Sprang inte hela tiden men det tog drygt 9 km att genomföra podruner programmet och sedan gick jag resten.
Liseberg var roligt och vi hade tur med vädret. Provade tom kanonen och den var helt OK. kan tänka mig att prova den nästa år igen!
Pappa köpte åkband och tyckte balder var rolig! Kan tänka sig at åka den nästa år igen! Ska du haka på då Veronika?
Idag när vi kom hem och hade ätit var jag till Rankås ochsprang deras mil spår. Härligt att springa i sin barndomsterräng! Synd att t regnade så jag blev sjövåt. ipod programmet tog knapt 9 km men den terräng var mera kuperad så det var Ok ändå. gick den sista km så jag genomförde 10 km! det känns bra - käns som att jag ska kunna springa 1 mil innan sommaren är slut.

Hörs mera snart - nu när jag har dator!

Wickie!

Uppe med tuppen!

Och genomförde mitt intrevallprogram. gick ganska bra och jag klarade spurterna ganska bra. Teknikövningarna däremot gick trögt. Man ska bla göra höga knälyft så fort man kan i 20 sek. Jag gjorde snabt men utan att springa - dvs en fot var alltid i marken. Orkade inte förmå mig att lägga in springväxeln. Så det är helt klart att jag behöver träna mera på detta. Gick efter programmet nästan 3 km till - det var skönt. 7,7 min/km är ju inte så imponerande men då stod jag ju stilla ibland och gick någon km också.
Får kolla när jag kör ipod programmet nästa gång. Lite roligt nu när jag springer på en uppmätt bana, hemma har jag ju ingen aning hur långt det är när jag springer.
Har nog gjort en riktig bedömning när det gäller att jag har börjat sacka i tempo och behöver detta snabba intervallprogram emellan. Nu är det tre pass av ipod programmets 6:e vecka som gäller innan nästa gång. Lite annan styrketräning också. Ska försöka hålla i och träna även när vi är i Göteborg och Liseberg.

Ha det bra!

Wickie!

Hummelsta

var en svår prövning men jag har klarat den utan större problem. Men jag har bestämt med mormor att det blir våfflor och glass imorgon så då kan jag äta någon chokladbit också - jag kunde ju inte vara inn dit utan att handla...
Tanken slog mig att ev ta en godisdag idag men då hade jag missat våfflorna med klings glass och då var valet lätt.
Nu gäller det bara att inte börja morgondagen med godis - innan löprundan.

Imorgon bär det iväg på ett intervallpass av det hårdare slaget med snabba ruscher - men det ska bli spännande att se hur mycket jag orkar gänfört med tidigare när jag har kört programmet.
Körde det långa magprogrammet nu på kvällen innan jag tog ett dopp i Örlen- Kändes att det var längre och fler övningar än det korta programmet så det kanske blir lite träningsvärk men känns bra ändå.

Ha det bra!

Wickie!

Både trevligt och svårt dilemma

Var just innne på facebook för första gången på länge.
Trevligheterna:
En ev mina elever var ochså inloggad och öppnade en chat. Vi hade en skojsam och trevlig chat som gjorde mig på bra humör. Han är en trevlig och omtänksam kille som lätt gör en glad!
Jag hade två nya vänförrågningar. En gammal hästkompis som jag inte sett på evigheter. Hon bor nu i Gimo, tidigare flyttade hon till Gävle. Även om vi kanske inte kommer att börja umgås ar det alltid roligt att få reda på vad gamla kompiusar gör och har för sig.

Dilemmat:
En av vänförfrågningarna var från en av de få människor på denna jord som jag inte gillar. En av de ytterst få som jag tom ogillar! Problemet är att hon bor relativt nära och kan bli våldsamt sur ocm jag ignorerr hennes vänförfrågan.
Jag har varit ganska sprasam med antalet vänner. har hellre få som jag är intresserade av att få information av och om. denna tjej vil jag hellst inte veta något om alls!
Har inte gjort något av hennes förfrågan, kommer den att försvinna efter en tid? Då kan jag ju skylla på att jag nästan aldrig är inne och bara har släkt som bor långt borta som vänner och inte är intresserad av annat. det ligger ganska nära sanningen och skulle kännas bättre att säga än att via datorknapparna ignorera hennes förfrågan.

hur skulle ni ha gjort?

Wickie! 

Trött, seg och oinspirerad

Drog mig länge imorse så jag kom inte ut förän 10,30 = VARMT och broms! Som tur var blåste det ganska mycket utan att vara jobbigt. Vissa 7 min intervaller kändes Ok, något intervall gick riktigt långsamt och det sista gick ritktigt bra tack vare att jag peppade mig själv hela tiden.
Misstänker att nu börjar löparintervallerna bli så långa att min hjärna bromsar kroppen för att vara säker på att orka.
Tror (och hoppas) att mitt andra intervallprogramm som jag tänkt köra på onsdag kan hjälpa mig att få upp lite tempo. det programmet innehåller tekniksteg som indianhopp, höga knän, rumpkickar och ruscher på 40 sek och sedan långsamma partier emellan. Jag tror att det blir perfekt timing med det programme nu. Tänkte köra det mellan varje vecka i podrunner programmet vilket betyder att om jag springer varannan dag tar 3 podrunner + en extra intervall vecka 8 dagar.
Jag hinner precis klart till tjejmilen och då har jag fått med iForm loppet på 10 km också. Känns bra att det ligger före tjejmilen så jag har fått prova en mil innan. tror inte det gör något att springa det loppet innan podrunners 10 veckor är klart.
Sen kommer hässelbyloppet i oktober så jag är laddad med 10 km lopp i slutet av sommaren och hoppas verkligen jag kan ta något av dem på under 60 min - då vore det värt allt slit för just nu känner jag ingen större glädje i att springa...
Förhoppnigsvis kommer glädjen tillbaka...

Lycka till med er motion!

Wickie!

Nu händer det så mycket

att jag knapt kommer ihåg vad jag gjorde igår...
Sprang gjorde jag första passet i vecka 5 av 10, skrev fel förra gången, i programmet Freeway to 10k som är en variant av C25k. Finns en Gateway to 8k också.
Tvättade och röjde i tvätt och datorrummet...
Idag har det blivit tvättande och möljande med stenar. Vi lejde en granne med traktorgrävare som la igen diket på gården som Uffe grävde för vatten till Garaget eftersom vi inte vet när grävaren vi lånat blir lagad. Det blev en massa sten kvar som vi körde ut vid ridbanan.
Jag körde vår traktor för första gången! Att köra är inte svårt men att köra lastare och fixa och trixa med skopan gav jag mig inte på denna gång.
Nu på kvällen var vi i Stavby på traktorrace! Lika kul asom det låter töntigt. Vi var inte ensamma, ca 4 000 pers var på plats!
Imorgon ska jag upp och springa igen - hade tänkt träna benen idag men jag fivk inte tid på fm och sen kändes det tungt och trött i benen så jag lät bli. Rätt eller fel? det kan man inte veta men jag tränar mycket ändå så det känns inte som hela världen. Huvudsaken är att jag håller i och springer men tror samtidigt att det är bra att träna vid sidan av löpninhen för att slippa skador.

Lång utläggning om helgen... Förhoppningsvis hinner jag skriva imorgon efter löpningen!

Hoppas ni haft en skön helg! Vi fick några mm regn igår men hade behövt många fler!

Kram

Wickie!

lat morgon

blev det ju idag - kompenserade det med att spela lite fotboll mec Uffe och barna på kvällen och mag-DVD:n.

Hästen har fått vila i två dagar så imorgon måste vi ta tag i honom igen eftersom vi blir borta en vecka sedan!

Wickie!

Garderober

på plats och fyllda med kläder. har rensat lite runt omkring och nu är det som det brukar: Stökigare inför att det blir bättre.
Är nöjd med mina två första semesterveckor. Jag har städat och rensat i huset nästan varje dag och det märks skillnad även om det inte är klart. Jag har varit mec ungarna på stranden var och varannan dag. Jag har motionerat mycket och jag känner mig utvilad och tänker knapt på jobbet, det var tre dagar sedan jag kollade mailen!!!!
Nästa vecka blir det en tur till mormor i västergötland och en tur till Liseberg. sen hem och fortsätta med tränandet och röjandet!
Hoppas ni också har en bra sommar!

Wickie!

Sprang igår

men känner mig inte riktigt nöjd. Tckte inta att 6 min extra löpning tog mig så mycket längre, borde ha kommit en bit till. Men kände mig lite seg och är även seg i kroppen idag så jag kanske är i en uppbyggnadsfas så kroppen behöver ta det lite lungt.
Tog sovmorgon imorse! Låg till 10,30 och drog mig! Skönt!
Ska nu montera en IKEA garderob, ska bli skönt med mera förvaring.

Idag är det inte så varmt, ännu... Jag hoppas det håller sig runt 25, det vore skönt.

Må gott!

Wickie!

Bästaste komplimangen!!!!

fick jag av Maria igår.  Hon petade mig i magen för att busa och utbrast spontant - vad hård din mage har blivit!!!
Snacka om att jag kände mig nöjd!

Efter löpningen igår blev träningsvärken i rumpan värre och jag hade jobbigt med att böja mig ner. men jag tror att det kommer att bli bra framöver. Funderar på om jag ska gå på friskis och svetis ikväll, funderar på att ta en vilodag men samtidigt så är det bra uppmjukning. Vi får se hur jag käner mig i eftermiddag.
har tänkt ta en dag på stranden och då brukar man kunna bli riktigt mör så jag kanske avstår bara därför.

Imorgon är det dax flr vecka 5 - halvtid - 7x6min löpning - en utmaning.
Vi hörs!

Wickie!

Maria hängde

på Ebano igår. det gick bra så länge han stod stilla man när han tog något steg gillade han det inte. han fick inte världens tokryck men visade tydligt att han inte gillade tilltaget.
Han fick också hoppa lite, det var skoj och resulterade i flera bocksprång men glädje i häsrat är bra!

Ikväll ska vi prova med att hänga igen men då på lagårdsbacken, där brukar han vara lugnare, så vi hoppas det ska gå bra.

Wickie!

Sista passet

vecka 4 avklarat. Maria var med på cykel så jag hade vatten med hela vägen - det var skönt för även om vi kom iväg runt 8 var det varmt. gick ganska bra men Maria, lstbilar och lita annat längs vägen ficki mig ur rytm några gånger och det var irriterande men sådant kan alltid hända!
Nästa vecka är vecka 5 av 9 så mitt i pass 2 är det halvtid! eller egentligen redan nu eftersom jag kört 2 extrapass i början.
Snart ska jag vara uppe i att springa en mil igen! Och förhoppningsvis lite snabbare än tidigare! Fortsätter vikten nedåt så kommer det gå lättare och lättare...

Jag kämpar på! Envis som svinskit - får det inte åka med fastnar det på hjulen!

Må gott i värmen!

Wickie!

Nu är det nära!

igår hade vi sadel på Ebano och jag lyfte Maria så att hon kom upp i höjd med sadeln och lutade sig i den. Ebano brydde sig inte! vet inte om det är värmen eller om han har börjat acceptera allt vi gör med honom. Känns lite spännande att sätta upp Maria på honom men det skan nog gå bra. Vore skönt om vi hade suttit på honom några gånger innan vi åker till Vöästergötland nästa vecka för då kan han få en veckas ledigt och begrunda vad som hänt. Det brukar alltid vara bra.

Wickie!

premiär!

Igår tog jag premiärdoppet. Maria och jag åkte iväg till Gimodsammen och badade. jag doppade mig motvilligt men Maria låg i över en timma! mera groda än människa i henne tror jag - hur nu det gått till?
Erika var hos en klasskompis med pol pch elin var med en kompis till klipporna i Öregrund. Kändes riktigt lyxigt att bada med bara en stor unge!
Imorgon blir det en längre badutflykt men picnik så idag ska det kokas pasta och tärnas kassler till bad-lunch. Ska ha med en av Elins kompisar pch tänkte ta en tur till Sund, brukar bli en gång per sommar och imorgon är nog årets gång...

Har ni badat ute i år? Var jag sist med att komma i vattnet?

Må gott!

Wickie!

Nu har jag varit duktig!

Har just avslutat träningsprogrammet Platt mage, stark rygg. En jätte jobbig övning asom jag inte klarade 2x30 sek förra gången klarade jag idag! det kändes som en stor seger! Den var fortfarande jobbig men jag fixade det utan problem - förra gången var det omöljigt!
träningen ger effekt! Härligt!

Må gott1

Wickie!

Proppen

har gått ur! Vägde 90,4kg imorse! Har passerat spannet 92-93 kg och det känns skönt. Antingen kommer jag att fortsätta nedååt ett tag nu eller så fastnar jag här också. Jag har en tendens att göra det och sedan ge upp men tack vare godisutmaningen som hållit på i 4 måndaer nu begränsar jag mitt godis och glassintag och det hjälper i långa loppet.
Podrunner programmet hjälper också. Det är skönt att ha ett proffs som har gjort programmet så man inte behöver fundera på om man går för fort eller för långsamt fram. Här finns en plan och en utarbetad strategi.
Att syrran sedan lyckats genomföra ett liknande programm på utsatt tid sporrar och hjälper förståss. Ibland tävlings-tanken att jag inte kan vara sämre än lillasyster och ibland som en ren inspiration. kan hon så måste ju jag också kunna, vi har ju väldigt lika förutsättningar - det är bara yttre faktorer som skiljer och där handlar det om prioriteringar!

Idag blir det lite magövningar och imorgon ska jag göra sista passet på 4:de veckan. Känns tungt i värmen, får försöka ta med lite vatten.

Ha det bra i värmen!

Wickie!

Ebano är duktig.

de senaste kvällarna har jag varit ute med hästen. Han hade tokryck för sig i fredags men igår och idag uppförde han sig exemplariskt.
Imorgon ska han nog få ha sadel på sig under loingeringen för första gången. Går allt bra kan Maria få sitta på honom snart. Men vi tar det lungt för annars kommer bakslagen fort. När Maria har suttit på honom några gånger ska han få en veckas semester för att bearbeta allt som hänt. det är en erfarenhet jag har sedan gammalt att det har stor effekt.
De blir lugnare och klarar näste steg - att den ovanpå styr och bestämmer - mycket bättre. det är en större omställning rent mentalt för hästen än att någon sitter ovanpå. men de reagerar sällan lika tydligt som när man sitter upp eller lägger på nya grejer.

Må gott!

Wickie!

Fasta låt och starka ben

Nivå 1 korta programmet (30 min) har jag genomfört i värmen.
Tror att knät mår bra av litre styrketräning emmellan löparrundorna. Imorgon ska jag träna magen och ryggen igen. Blir också lägsta nivån kortaste tiden. Försöker undvika träningsvärk men ändå hålle igång- på tisdag blir det löpning igen.
Dagens programm krävde lite kondis också och eftersom det är varmt svettades jag kopiöst. Hade druckit lite för lite före så jag ficck lite huvudvärk. Men tre stora glas saft och lite jordgubbar med mjölk har botat huvudvärken. Ska drick några glas till innan jag lägger mig.

Sov gott i värmen!

Wickie!

Trött i benen!

Sprang igår morse och höll på hela dan igår med tvätt, städning, grävningen för vatten till garaget och hästen. Satt inte många minuter igår! Så det är inte undra på att benen är lite trötta!
Ska fortsätta med städandet idag, kanske åka tilll stranden en stund när det är som varmast. Vi får se hur vädret och dagen utvecklar sig.

Må gott!

Wickie!

Sprungit idag!

En timma senare än tänkt men det gick bra trotts värmen. Rita har fått göra mig sällskap de senaste gångerna och det har också gått bra.
Kände inte av att jag tränade magen igår - som jag trodde.

Har inte ambitionen att träna varje dag men med 3 pass löpning i veckan blir det minst 4 gånger i veckan eftersom jag vill få in något pass med lite andra övningar också. Nu på semestern finns det ju också bättre möjligheter så blir det varje dag en period är ju det bara bra.

Nu tillbaka till tvätten... Har tvättat alla sängkläder inkl kuddar och täcken i marias säng, Elins töms med jämna mellanrum så nu har tyren kommit till Erikas och sedan våran säng. Jag hoppas vädret håller i sig. 25-30 grader varmt och blåst - tvätten är torr i ett nafs!

kramar till er alla!

Wickie!

Tanken var god...

Hade tänkt kliva upp vid 8 imorse för att komma igång med tvätt och kanske köra ett träningsprogram. Men när gubben klivit upp 06.15 kunde jag inte somna om direkt - tänkte tanken att kliva upp då men tyckte det var för tidigt. Sen när jag väl somnade om gjorde det bara att jag var superseg när klockan ringde kl 8 så jag klev inte ur sängen förrän kl 9!
men nu är andra maskinen tvätt i tvättmaskinen, frukost äten, ungarna uppe och jag har hunnit jobba någon timma så det startade ganska bra ändå!

Hopas ni får en bra dag!

Wickie!


Duktig idag!

Isga har jag varit riktigt duktig!
Eller egentligen började det igår kväll då jag var på Friskis och svettis sommarjympa.
Imorse klev jag upp 08.00 och 08.45 ca gav jag mig iväg ut och sprang! trotts att det var ganska tidigt så var det väldigt varmt.
Idag var det vecka 4 pass 1 6*6min löpning med bara 1min powerwalk emellan. Det var lite tungt men jag genomförde det bra. fick upp maxpulsen till 213bpm och den genomsnittliga pulsen till 149bpm.
Sen har jag och tjejerna röjt på övervåningen. Ska föröka få ordning där nu när vattenskadan är åtgärdad.

Ska ut med hästen en stund också nu på kvällen - sen kommer jag att sova gott!

Må gott i solen!

Wickie!

ONT!

Tog av nagelacket på stortån igår och hela nageln är blå! Inte undra på att det har gjort ont. Igår lyckades Elin trampa mig åp den onda tån också - otroligt att det lyckas - varför kan ingen tramåpa mig på den friska tån istället?
Men imorse hade smärtan lagt sig lite så det blir inget hinder at springa eller motionera vilket jag var orolig för en stund när det gjorde som mest ont.

Kommer nog att tappa nageln men det får jag leva med.

Må gott i solen

Wickie!

1:a dagen på semestern!

Sov lite längre än jag tänkt men kom ialla fall ut på en löparrunda.
Hade problem att få på skon på vänsterfoten på ett någorlunda bekvämt sätt. Fick punktera blåsan och sätta på plåster och sätta ett plåster på stortån så inget skavde på "blåmärket". Men det gick.
När jag började gå kändes hela vänsterfoten stel. Tån gjorde inte ont men foten kändes stel och konstig. Kunde inte heller använda tårna att skjuta ifrån med.
Funderade p om det verkligen skulle kunna gå att springa men jag tänkte att jag provar i alla fall de första 5 minutrarna så får vi se sen. Men det gick ritktigt bra. Förutom att jag inte kunde använda tårna.
Så denna vända gick det betydligt långsammare än gångerna innan. freeway to 10k programmet sliutade nog 200-300 m tidigare än det brukar. Men jag tror att tårna har haft tor del i detta.
Har stretchat ordentligt och tror jag är redo för vecka 4.

Ska nu äta frukost med tjejerna och sedan ägna mig åt lite tvättvikning. kanske det blir bad idag...

Må gott!

Wickie!

Ingen träning idag

Var hemma och isäng vid 00,30 inatt men tån, värmen och två envisa flugor gjorde att jag inte sov ordentligt. Gårdagen slet på kroppen så jag har känt mig trött i hela kroppen.
Tån gör att jag inte kan använda foten riktigt ordentligt så jag har skjutit upp dagens träning till imorgon bitti.
Då kör jag vecka 3 en fjärde gång för att ge kroppen bra med tid att komma igen. Vill inte riskera att öka för fort.

Må gott!

Wickie!

Lyckad Torer Hök!

Det var full fart, mycket folk och strålande sol! Dagen blev otroligt lyckad - kvällen lika så. God mat, trevlig sällskap och mycket dans. Fick bugga tre gånger varav två med duktiga killar. Båda stora och starka så de är lätta att bugga med. den ena killen har god kondition men väger över 140 kg! Han svänger runt med mina 95 kg som ingenting. det är bara att snurra med och rätt vad det är så lyfter han en rätt upp i luften! han är också så duktig att det är sällan man stöter ihop med någon! Jätte roligt!
De som spelade var The Rockfire från Gävle. Duktiga och underhållande. De hade en kille med ståbas som använda den på alla möjliga nya sätt. En vända låg han över basen på dansgolvet med gitaristen med en fot på basen och den andra på sin rygg. Nästa vända låg han själv på rygg på golvet med basen över sig och spelade! Det kallar jag underhållning.
Ungarna hade roligt med hoppborg, mekaniska tjuren och varandra och de var superduktiga på talangjakten!
Gick i fel sorts skot på fm så jag har blåsor på båda hälarna. Vänster stortå var också lite öm. Under dansen lykades uffe trampa mig två gånger på vänster stortå så den är öm och lite svullen men det går över!

Hoppas att ni också hade en härlig lördag!

Wickie!

Jobbig träning

Gav mig ut och tränade idag. Sprang i Tisdags senast så det var under 72 timmar sedan (68h) men ändå lång vila. Det var dock en mycket jobbig runda och jag sprang långsammare än de två tidigare gångerna. Har bestämt mig för att köra vecka 3 en fjärde gång.
Det är ju bara tre veckor jag har hållt p och tränat så dat kanske var en tuff start. Jag hoppas i alla fall på att det ska börja kännas bättre snart. Tycker att jag är trött i benen mest hela tiden.
Känner också av baksidan av högerlåret och höger skinka fortfarande, har lsarvat med stretchen - ska skärpa mig där!
Imorgon är det Torer Höks dag här i Hökhuvud och då blir det massor med skoj. Jänterna ska vara med i lådbilsrally, talngjakt och mycket mera.

Hoppas det inte blir för varmt bara... lite fläkt vill vi ha!

Ha en underbar helg!

Wickie!

inte som jag tänkt

Det blev ingen träning igår och inte höll jag inne på maten heller. Det äör för gott med nybakat, hembakat bröd. Åskvädret och den tuffa träningen sist gjorde at jag kände att jag behövde vila. Ska samla mig inför att springa på fredag istället.
2 dagar utan träning är bra det också ibland så man inte överanstränger sig.
Jobbar ju normalt bara 4 dagar per vecka och denna varma vecka jobbar jag 5 och det tar också på krafterna. Jag är ingen superdyrkare av värme...

Idag är det svalt och skönt!

Wickie!

RSS 2.0