Sim TRÄNING!

verkar vara grejen för Elin. Vist hon blir trött och vill inte riktigt på slutet men hobn hänger med och ligger ofta först i längderna. Inte för hon är den snabbaste simmaren utan för att hon är först iväg.
Hon vill inte heller ut bassängen när det är klart. Jag brukar låta henne hoppa några gånger från kanten så att hn får ha riktigt roligt på slutet så hon inte har känslan av att det är jobbigt kvar i kroppen när hon kliver upp.
Här gäller det att få henne att tycka att det är roligt.
De tränar dykning också och det är inte långt kvar innan hon kan det!

Ha en bra dag!

Wickie!

Frossade!

Gjorde jag igår. Både på godis och tårta. Tog "bara" en bulle och några kex till fikat men som sdagt det blev tre tårtbitar och jag hade ätit ganska mycket godis innan.
Men det var lördag och det kändes bra arr jag hoppat över en lördag fast jag var sugen redan då. En annan positiv sak var att jag var lätt illamående efter mitt frossande, vilket aldrig hade hänt som det var förut.

Elin blev i alla fall ordentligt firad!

Kram

Wickie!

ca 5 km

blev det igår. Lite halt eftersom det låg lite snö på isen och då funkar inte broddarna optimalt. Men det var skönt att komma ut.
Hunden tyckta också det var skönt.
Idag var det -11 när jag klev upp så jag är glad att jag sprang igår ;-)

Ha en skön söndag!

Wickie!

Förkylning på gång?

det känns som om jag har en förkylning på gång. Att jag sovit halvdant de senaste nätterna spelar nog in. Blir det inte värre än såhär kommer det att gå bra men annars ligger ju revyträningen lite risigt till.
Är lite stel i kroppen idag också men jag har sluppit träningsvärk. Hinner inte springa idag men får fundera på om jag ska springa imorgon eller vänta ut förkylningen.
Men idag har jag LÖRDAG! Åt inget godis i lördags, det blev bara inte så utan sparade den lördagen till idag då vi ska till mor och äta mat och då blir det efterrätt. 
År ju på konferens hotell så jag hoppas det blir en god kaka till fikat senare. Har blivit lite kräsen så ser den inte hgod ut kommer jag att hoppa över. Och det utan problem!

det är så skönt att ha kommit dit att man blivit kräsen!

Kramar

Wickie! 

Positiv energi boost!

Höll i en kommunikations övning för mina kolegor nu på em och det blev toppen bra!
Energin i rummet flödade och alla var superpositiva! Övningen har alltid lyckas men att göra den med blivande "utövare" är alltid lite nervöst. men som sagt det gick bra och flera kommer nog att använda den i framtiden. KUL!

Må gott, vi ses imorgon och då har jag lördag!

Kram

Wickie

Stel!

Kroppen fick sig en omgång igår. Kändes både lätt och bra igår men tydligen är det några muskler som var allt för ovana. Jag hoppas bara att det inte blir för mycket träningsvärk.
Förra årets träning har ju i alla fall gjort att jag springer lite fortare nu och det är jag riktigt nöjd med. Revyn tar ju mycket tid men jag ska föröka komma igång med löpningen och lite friskis så fort som möjligt. Första friskis passet lär ju ge träningsvärk så det heter duga;-)
Men det är priset man får betala för att man har varit lat ett tag...
Blir nog ingen löprunda ikväll...
Nu ska jag gå coh äta frukost.

Må gott!

Wickie!

25 minuter

på springande fot idag. Kollade sträckan på nätet och det vad ca 4,2 km på 25 minuter! Det gav en km tid på 5,57 min per km och det är jag riktigt nöjd med. Speciellt som denna runda har mycket segt uppför. ca 1 km är bara uppför, inte brant men när det hela tiden går märkbart uppför känns det!
Så skönt att ha kommit ut en sväng.
Skulle vara skönt att komma ut imorgon också, vi får se. nu ska jag duscha och sedan vankas det middag!

Ha det gott!

Wickie!

På hotell!

Sitter nu på Blomenhofs hotell i Nyköping och surfar. Vi ska strax fika och dra igång konferansen.
Helt Ok rum, mycket plats, det gillar jag! Stor dubbelsäng och stor TV. Maten här ska vara toppen så midagen ikväll ser jag fram emot.
Må gott!
Wickie!

Film bättre än kort?

Följ länken http://www.unt.se/ och klicka på se nyheterna direkt, där ligger Knutmaso som ett TV inslag. Uffe och Maria är med på slutet!

Må gott!

Wickie!


Unik upplevelse?

När vi åkte från Gimo idag mötte vi Kapten krok och han besättning som manövrerade ut Jolly Rodger på väg 288! De hade Peter Pan till hjälp!
Vi hade sett deras fantastiska Knutmasso bygge "i gatan" men det var lite surealistiskt att se dem ute på stora vägen.
Det var många byggen och mycket gubbar i gatan iår, riktigt roligt. Vi kom ut sent men det var nästan en fördel för vi såg bättre. Men som vanligt var det kallt! Vi har minus 13 nu.
Ungarna tjatate om att vi skulle åka hem...

Mor tog lite kort jag kanske kan visa några senare.

Kram

Wickie!

Tack Mamma!För den underbara överraskningen när jag kom hem idag!

Blev misstänksam redan när det var så fint skottat men "anklagade" Maria för både det och damsugningen! Hon förnekade allt och när hon visade att det var röjt och fixat lite varstans, tvätt var hängd och massa annat insåg jag att hon inte ens skulle ha hunnit om hon så ansträngt sig.

Det känns jätte skönt att det är så fint städat här på nedervåningen!


En vacker fjäril på en blomma med din favvo färg!

Tack!

Kramar till tusen från Wickie och hela familjen!

Elin

Älskade simträningen!
Hon var mycket uppspelt innan och var först i vattnet när de fick startsignal. Hon har nu för första gången utan puffar simmat en hel längd, eller simmat? De fick order om att ta sig till andra ändan hur dom ville så det blev mycket hundsim! Men hon kan och jag tror det kommer.

Hon frågade på hemvägen när hon skulle träna nästa gång.
- Nästa onsdag, sa jag
- Är det imorgon? Frågade hon då förväntansfullt!

Ska försöka åka och bada med dem på söndag så de som vill kan följa med så får hon visa vad hon lärt sig!

Må gott!

Wickie!

Ingen träning igår...

Det blev för sent och jag var för trött. Kan tyckas vara dåliga ursäkter men jag gick nästan 8 000 steg under dagen så jag har ju inte varit helt stilla!
Hinner nog inte träning idag heller eftersom det är Knutmasso men vi har inspirationsdag på jobbet och då ska vi få prova Core-träning så jag får väl räkna det;-) Men det står att ombyte inte behövs...

Nu sattsar jag på tränng på fredag.

Wickie!


Något har hänt...

för det är flera kollegor som kommenterat att jag gått ner i vikt idag! Har inte gått ner mer än något kilo under julen men dat var tydligen det kilot som efter de drygt 10 första fick det att synas ;-)
Roligt är det i alla fall med alla kommentarer.

Känner mig lite rasslig i halsen. Blir det inte värre ska jag föröka träna framför TV:n ikväll efter Elins simträning.
Återkommer med raporter!

Kramar

Wickie!

Lite lätt

har jag börjat motionera igen. Tid ork och motivation sviktade under julledigheten men jag har sprungit en gång och åkt skidor två gånger senaste veckan. Revyträningar drar igång på alvar nu och det är motion det också ;-)
På onsdag ska Elin på sin första simträning, det hoppas jag att hon kommer att gilla.

Ha det gott!

Wickie!

Äntligen!

Kom jag ut på en liten joggingtur. Skulle leverera några brev i byn och tog då löparskorna på och hunden med. Gick med alla braven och när vi var längst bort sprang vi en omväg hem. Sprang i ca 25 minueter och tyckte jag höll ett OK tempo.
Känns skönt att ha kommut ut i alla fall en gång detta nya år. Året då jag SKA springa milen på mindre än 60 min!

Må gott!

Wickie!

Gott nytt år!

Önskar jag alla som tittar in här!

Ska försöka få tid att skriva mera framöver.

Kram

Wickie!

RSS 2.0