vårtecken!

Biler från min o Elins pomenad i solen idag.


trädgården imorse

o utflykten igår


kram
Wickie!Årets upplaga av Hammarskolans talangjakt avklarad.

Erika var Kom-fram-o-sägare o gjorde det jättebra!


Bara en dag kvar . . .

innam det blir en hel veckas skön ledighet!
Mycket att göra på jobbet. Idag fick jag fler prioriterade arbetsuppgifter under ett möte med kunden. Saker som borde ha gjorts för flera år sedan så det är svårt att säga att det inte hinns med. Men alla vet att jag gör så gott jag kan o försöker hjälpa till.
Hade idag större delen av vår avdelning på ett kombinerat möte o utbildningstillfälle o det behövdes. Han bara med halva bildspelet trotts att jag fick nästan dubbla tiden. Mycket frågor o många diskussioner gjorde att många frågetecken rätades ut o flera kunskaps luckor täpptes till samtidigt som jag fick fram vad som behöver göras som jag behöver hjälp med.
Nya friska tag efter påsk!

Ska nu sova trotts att klockan inte är 9:o ännu.

kram

Wickie!

En skön helg går mot sitt slut

o en kortvecka tar vid. Helt underbart att ha haft en tredagars helg igen! Behöver det för att hinna återhämta mig ordentligt.
Denna helg har vi hunnit städa så det syns skillnad o jag har hunnit träna. med bara tre arbegsdagar nästa vecka o sen en veckas ledigt hoppas jag hinna hämta mycket ny kraft o energi.
Har börjat lyssna på mitt avslappnings program igen o det är skönt - varför slutar man när man behövet det som mest?
Kram
Wickie!

Nu är det över...

Den mest intensiva periofen på länge på jobbet är över! Eleverna sitter nu tysta o koncentrerar sig på provet - det är en skön känsla. Ska rätta provet i em men jag tror att alla kommer att klara sig galant!
Är ledig på fredag och nästa vecka är jag ledig torsdag o fredag + måndag till onsdag veckan efter - välbehövlig långledighet!
Känner att kroppen och knoppen behöver vila nu.
Trivs annars med jobbet även fast det är mycket att göra. Många uppskattar det lilla jag hinner o förstår att jag inte hinner mer än vad jag gör så pressen är inte stor.
Känns lite tomt när all udervisning är över och prestationen inte måste vara på topp hela tiden. Ska i em rätta proven och sedan städa skrivbordet så jag får undan alla rester efter undervisningen inför imorgon då jag ska återgå till vanliga arbetsuppgifter igen.
 
Kramar från ett soligt Uppland!
 
Wickie!

godmorgon!

Vaknade 1h före veckarkockan efter att ha sovit gott. Sprang längs Varbergs blåsiga strandpromenad igår o det gick bra.
En mycket intensiv dag på jobbet bidrog till att jag somnade kl 9! Ikväll ska vi prova hotellets spa som är lite utöver det vanliga.
Kram
Wickie!

Helt slut

eftet att ha kört tränings test med nike på x-boxen. När testet för att lägga upp ett personligt träningsprogram är såhär tufft hur blir då inte träningen? Men bra resultat kanske det blir.
Dusch o sova o sen vakna med träningsvärk?

Tryckfelsnisse lever!

Vecka 13 har två torsdagar i min almanacka! Vilket komiskt nog innebär att långfredagen är en torsdag !


;-)

Tänkvärt:

En psykolog vandrade runt i rummet medan hon talade om stresshantering inför publiken.
När hon lyfte ett glas med vatten så förväntade sig alla att hon skulle fråga om glaset var “halvtomt eller halvfullt”. Istället frågade hon med ett leende “Hur tungt är det här glaset med vatten?” Det kom en del svar och gissningarna varierade mellan 100 och 500 gram. Hon svarade,
“Den absoluta vikten har egentligen ingen betydelse. Det beror helt enkelt på hur länge jag håller glaset. Om jag håller det i en minut så är det inget problem. Om jag håller det i en timme kommer jag att ha lite ont i armen. Om jag håller det i en dag, så kommer min arm att kännas bortdomnad och förlamad.
I varje enskilt fall kommer glaset att ha oförändrad vikt, men ju längre vi håller det desto tyngre blir det. Hon fortsatte: Stress och oro är som det där vattenglaset. Om vi tänker på dessa ett tag så händer ingenting. Om vi tänker på dem lite längre så kommer det att börja göra ont. Om vi tänker på dem hela dagarna så kommer vi att känna oss förlamade – oförmögna att göra någonting.
Det är viktigt att komma ihåg att släppa det som stressar dig. Så… så tidigt på kvällen som du kan, lägg av allt det du bär på. Fortsätt inte att bära på saker under kvällen och inpå natten. Kom ihåg att sätta ner vattenglaset!!
 
låter så lätt...

nedåt...

med humöret och uppåt med vikten...
Känner inte för något men föröker masa mig ut o rida o springa - men det har bara blivit en ridtur i veckan o ingen löpning... Känns som att jag behöver tonvis med inspiration och ork. Någon som kan skicka med posten ;-)
Försöker i alla fall att fokusera på det jag faktiskt gör istället för det jag inte gör så vägen tillbaka kanske blir lite kortare - det ä i alla fall det hoppet jag lever på!
 
Kram
 
Wickie!

RSS 2.0