ingen bra kombination ...

fullpälsad shettis
vinterskadat staket som inte går att laga så lätt
grönare gräs utanför hagen
dåligt med ström i tråden pga:


Däckstavägen är inte översvämmad längre men 288:an har bara ett körfält vid tegelbruksvillan pga allt vatten från Gimo dammen.

bara att hoppas att det inte blir mer regn på ett tag.

Kramar

Wickie!

galopp!

så mycket som jag galopperade idag har jag inte galopperat på många, många år!
kul men jobbigt, så dagens tänkta löparrunda får vänta till imorgon (om jag kan gå då :-) )
solen skiner och det är fantastiskt vår väder om än lite kallt i den nordliga vinden.
vårblommorna har börjat få ordentligt med fart och jag lyckades fånga några på bild.
Kram
Wickie! ♥första gången på 20 år!

som Däckstavägen blivit översvämmad!


ån är överfull och har bäddat över på många ställen men där är inte nivåerna extrema. det är i och längs alla tillflöden som nivåerna är extrema.

fler ovanliga vattennära aktiviteter har ägt rum idag. Uffe var med mig och småtöserna o badade! vi härjade i bassängen i två timmar! Jag simmade 500 m och är helt slut. känner mig risig i halsen men tänker inte ge upp träningen jag kommit igång med förrän jag är dålig. bara att hoppas att det blir bättre istället för sämre :-)
imorgon ska jag med Lena ut och rida. det ska bli kul!

sov gott!
Kram
Wickie!
♥♡♥♡♥♡♥☆★♣♧
testade några symboler jag hittade i telefonen ...

På G?

Det känns som om lite motivation har återvänt o det har gått bra med mathållningen de senaste dagarna o jag har sprungit varannan dag.
Har börjat om med C25K programmet o hoppas orka hålla i denna gång så jag komer runt 5 km om några veckor.
Ska nu krypa ner i hotellsängen på Arlanda o hoppas på en god natts sömn innan dag 2 på projektmötet drar igång. Idag hade vi styrgruppen med och det är alltid lika spännande när halvledande personer fån olika företag möts + en och annan från koncernen. Men det gick bra o projektet går frammåt!
Ha det gott!
 
Kram
 
Wickie!
 
 

1 steg närmare...

för Maria att komma in på Wilhelm Haglunds gymnasium. De preliminära resultaten släpptes idag o på höstens betyg har hon kommit in!
Vi firade med tårta från frysen.
Orkar hon bara med att hålla i o fortsätta jobba terminen ut så klarar hon det galant!
Härligt med glada besked!
Kram
Wickie!

Vårruset

Några tjejer på jobbet ville ha sällskap på Vårruset i Stockholm i slutet av maj och jag hakade på! Vi är inte anmälda ännu eftersom vi tänkte bilda lag o ska se om vi blir fler.
Känns kul men lite vågat att satsa på ett lopp så tidigt men friskt vågat, hälften vunnet heter det ju!
Kram!

två kalla dygn senare- 13 visar termometern men metrologerna lovar att våren är påväg. Bara att hoppas att de har rätt!

samma blommor igår och idag...

igår:


idag:


De har lovat ännu mera snö...
Nu är t.o.m jag lite less o vill att våren ska ta fart o snön smälta bort.
Sov gott inatt utan att vakna flera gånger för att gå på toa som tabletterna tvingat mig att göra. Jag hoppas att både vintern o mitt dåliga humör sjunger på sista versen.
Kram
Wickie!

trött o grinig!

Kanske mera grinig än trött...
Medicinen jag fick när jag hämtade ut receptet senast var en annan sort (samma verksamma ämne) men hjälper inte lika bra + gör att jag sväller! Väger nu 103 kg! - har gått upp 8 kg på lite drygt en månad! trotts att jag inte äter mer än jag brukar... Har nu trappat ner på medicinen så jag har i princip slutat ta den - tur att det är vår o att solen skiner. Hade planerat att trappa ner över sommaren och kanske inte börja igen i höst men nu får jag se. Ska kontakta läkaren igen o höra vad han säger. men då ska jag försäkra mig om att det är rätt variant jag får! Behöver jag betala extra för att få den sorten jag vill ha får jag göra det för denna extrema viktökningen bättrer inte på mitt humör och mitt välmående.
Förkylning har gjort att jag inte kunnat träna heller men nu har förkylningen blivit sämre så jag hoppas den ska vända och försvinna istället för att bara vara halvrisig.
Ikväll ska familjen åka till Östhammar o gå på "restaurang". Skriver det inom situatuionstecken eftersom vi har valt en pizzeria/gatukök. De har god mat, trevlig service o inget alkoholtillstånd vilket gör att vinterklientelet på komunens restauranger inte är intresserade av stället så det är perfekt för en familjekväll ute ...
 
New York - borna o resenärerna - har ni fått mitt sms med bild på den monterade lampan jag fick? Tack för den, den är perfekt! Bra läslampa och vänder man upp den mot taket ger den perfekt mysbelysning i hela rummet!
 
Ha det gott!
 
Kram
 
Wickie!

leos lekland i uppsala

är hur kul som helst. Jag har provat det mesta. ungarna far runt som skottspolar.RSS 2.0