Jag kom iväg!

Och det känns skönt i kroppen men jag känner ingen större entusiasm...
Imorse kom Erika in strax före 6 med 38,5 i feber och ont i halsen... ynklig och grinig... hon fick en ipren och lyckades somna om så nu vid 9 lär hon lite piggare. Den som tyckte att hon fick nitlotten var Maria - nu var hon tvungen att välja mellan att ha Elin hemma hela daen eller cykla med henne till Karin. Hon valde att cykla men det satt hårt inne.
Helgen blir tuff - eller inte... På lördag är det Väddika cup i fotboll med kräftknyt på kvällen och på söndag ska Rita på utställnig Rättvik. Utställningen börjar kl 09.00 och Uffe tänkte åka över dan. Vi har inte bestämt hur många som ska med ännu... skulle vara kul att vara med men samtidigt blir det en riktigt tung dag.
 
Sitter på jobbet och har börjat komma igång lite men det är segt. Att börja med tråkgöra - ensam - är inte det heller så upplyftande men resultatet är hitills bra och många kommer bli glada när det är klart! Så det är bara att bita i och jobba på. Kollegorna har föreslagit lunch på Forsmarks Wärdshus och det är alltid trevligt!
 
Må gott!
 
Wickie!
 
 

Kommentarer
Postat av: Pappa och mamma

Bra! Att kämpa på när det är tungt ger styrka! Hoppas nu bara att Erika kryar på sig snart.

2012-08-09 @ 10:36:49
Postat av: Veronika

Hoppas lunchen var god och att arbetslusten kommer krypande - eller hoppande tillbaka :o)

2012-08-09 @ 17:40:50
URL: http://ny10023.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0